Hoteli

/Hoteli
Hoteli 2018-07-04T14:14:32+01:00

Hoteli ju ofron:

Një shërbim cilësor, ku do të gjeni çlodhjen dhe rehatinë, pastërtinë dhe ambientin e këndshëm!

Hoteli disponon rreth 100 dhoma dhe mund të rezervohet në çdo kohë.