Header image  
AMERIKA  
line decor
  
[Ambjente Zyrash] [Apartamente] [Hotel] [Salle mbledhje ] [Foto]   [English]
line decor
 
 
 
 

 
 
Hoteli yne !
  • Tek ne do gjeni clodhjen dhe rehatine
  • Pastertine dhe ambjentin e kendshem!
  • Nje sherbim perfekt!
 
  • Tek ne gjithmone do te mbeteni te kenaqur!


 


 
ME I MADHI NE QYTETIN TONE!
Hotel Bar Amerika ve ne dispozicion te klienteve rreth 100 dhoma hoteli!
Na kontaktoni!
Per te bere pronotimin mund dhe te na shkruani ne adresen tone:
Bar Amerika
Kukes, Shqiperi

Tel: (+355) 024 223278
[email protected]  
 
 
            Krijuar nga: Vladimir Lushi