Në shërbim për ju !


Duke gërshetuar modernen me tradicionalen, Bar Amerika gjithmonë do ofrojë për ju kënaqësi dhe çlodhje!

Gjithmonë jemi në përmirësim!

Më i miri në llojin e vet në qytetin e Kukësit

Bar-Kafe ju ofron:

Shërbim cilësor, komoditet në ambientet brenda dhe jashtë.

Tani edhe në katin e shtatë!

Hoteli ju ofron:

​Një shërbim cilësor, ku do të gjeni çlodhjen dhe rehatinë, pastërtinë dhe ambientin e këndshëm!

Hoteli disponon rreth 100 dhoma dhe mund të rezervohet në çdo kohë.

Restoranti ju ofron:

Ambiente komode dhe kuzhinierë të kualifikuar ​që ​ju ofrojnë kënaqësi dhe shije të këndshme.

Shërbime të tjera përfshijnë: 

  • Salla mbledhjesh
  • Apartamente
  • Ambiente zyrash
  • Parkim
  • Wifi