Header image  
AMERIKA  
line decor
  
[Ambjente Zyrash] [Apartamente] [Hotel] [Salle mbledhje ] [Foto]   [English]
line decor
 
 
 
 

 
 
Ambientet e zyrave qe disponojme !

Ne katin 2 te hotelit ne disponojme disa ambiente zyrash me te cilat ne mund t'ju sherbejme!

 

 
 
 
Oferte!
Nese ju keni nje biznes, organizate, etj. dhe jeni te interesuar per ambiente zyrash:
Na kontaktoni!
Mund te na kontaktoni ose shkruani per te bere rpronotimin
Bar Amerika
Kukes, Shqiperi

Tel: (+355) 024 223278 office@baramerika.com
 
 
            Krijuar nga: Vladimir Lushi