Header image  
AMERIKA  
line decor
  
[Ambjente Zyrash] [Apartamente] [Hotel] [Salle mbledhje ] [Foto]   [English]
line decor
 
 
 
 

 
 
Në shërbim për ju !

Duke gershetuar modernen me tradicionalen, Bar Amerika gjithmone do ofroje per ju kenaqesi dhe clodhje!

Gjithmone jemi ne permiresim!

 
Na kontaktoni!
Nese keni deshire te rezervoni nje ambjent te vecante apo tavoline na kontaktoni ose na shkruani:
Bar Amerika
Kukes, Shqiperi

Tel: (+355) 024 223278
office@baramerika.com  

 
 

Edhe me ambiente familjare!
Ambientet komode, si dhe kuzhinieret tane te kualifikuar, bejne qe Restorant Bar Amerika t'ju ofroje kenaqesine dhe shijen e kendshme.
 
 
 
            Krijuar nga: Vladimir Lushi