Header image  
AMERIKA  
line decor
  
[Ambjente Zyrash] [Apartamente] [Hotel] [Salle mbledhje ] [Foto]   [English]
line decor
 
 
 
 

 
 
Ambjente mbledhjesh !
Ne ju veme ne dispozicion nje salle mbledhjesh ose trajnimesh me:
  • Ambjent te mjaftueshem
  • Foni bashkekohore
  • Akustike te nje performance te larte
  • Mikrofone cilesore te levizshem dhe statike
  • Projektor

 
Eshte kenaqesi per ne qe t'ju sherbejeme!
Ambjentet tona do jene ne dispozicionin tuaj!
Na kontaktoni!
Per te prenotuar kete salle per ndonje seminar, mbledhje, trajnim, ..., na kontakotni ose na shrkuani:
Bar Amerika
Kukes, Shqiperi

Tel: (+355) 024 223278
office@baramerika.com
 
 
         
Krijuar nga: Vladimir Lushi