Header image  
AMERIKA  
line decor
  
[Ambjente Zyrash] [Apartamente] [Hotel] [Salle mbledhje ] [Foto]   [English]
line decor
 
 
 
 

 
 
Bar-Kafe ju ofron:

Sherbim cilesor !
Komoditet Ambientit brenda dhe jashte
Tani edhe ne katin e shtate !


 Ambientet tona brenda dhe jashte do jene te kenaqshme:

Tek ne besoj do jeni te kenaqur!

 

Gjithmone ne dispozicionin tuaj!
Duam qe ne te jemi gjithmone korrekt me ju dhe t'ju ofrojme ambiente komode dhe te kendshme!

Na kontaktoni!
Per cdo gje mund te na kontaktoni ose shkruani:
Tel: (+355) 024 223278
office@baramerika.com
 
 
            Krijuar nga: Vladimir Lushi