Header image  
AMERIKA  
line decor
  
[Ambjente Zyrash] [Apartamente] [Hotel] [Salle mbledhje ] [Foto]   [English]
line decor
 
 
 
 

 
 
Edhe apartamente !


Ne veme ne dispozicion per te gjithe te interesuarit dhe disa apartamente!
Nje kat ne ndertesen tone eshte vetem per apartamente:
....

 
 

 

Per Ju!
Nese ju keni deshire nje ambient apartamenti dhe jo nje dhome hoteli, ne mund t'ua sigurojme nje te tille!
Na kontaktoni!
Per me shume detaje ose per te bere nje rezervim mund te na kontaktoni ose shkruani:
Tel: (+355) 024 223278
office@baramerika.com
 
 
 
         
Krijuar nga: Vladimir Lushi