Header image  
AMERIKA  
line decor
  
[Ambjente Zyrash] [Apartamente] [Hotel] [Salle mbledhje ] [Foto ]   [English]
line decor
 
 
 
 

 
 
Në shërbim për ju !

Duke gershetuar Modernen me tradicionalen, Bar Amerika gjithmone do ofroje per ju kenaqesi dhe clodhje!

Gjithmone jemi ne permiresim!

 

   Me i miri ne llojin e vet ne qytetin e Kukesit
 

NE DIMER
Do jete kenaqesi te shikoni bar ameriken edhe ne dimer, te teren te rrethuar me debore!

NA KONTAKTONI
Nese keni deshire te beni nje pronotim ju lutem na shkruani ne:
Bar Amerika
Kukes, Shqiperi

Tel: (+355) 024 223278
office@baramerika.com

 
 
            Krijuar nga: Vladimir Lushi